Advert

Şehmus A–zerç™in Vefatının 1. Yıl Dönümü

Şehmus A–zerç™in Vefatının 1. Yıl Dönümü
Bu içerik 3553 kez okundu.
Amed Sportif’in deneyimli oyuncusu ve kaptanı Şehmus Özer 1 yıl önce trafik kazasında yaşamını yitirmişti.
Şehmuz Özer’in yaşam hikayesi ve kariyeriyle ilgili detaylar iki gün kayıp olan ve trafik kazasında hayatını kaybettiği ortaya çıkan Amedspor’un kaptanı Şehmus Özer, 10 Mayıs 1980’de Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde hayata merhaba dedi. Erganili 9 çocuklu bir ailenin çocuğudur. Kardeşleri Zülküf Özer, Nezir Özer Sadettin Özer Cihan Özer, Oktay Özer ve oğlu Çetin Özer de halen Erganispor da kendisi gibi futbolcu.
ERGANiSPOR’DA FUTBOLA BAŞLADI
Erganispor altyapısında futbola başlamış olan Şehmus, 1998 senesinde profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı. Genç yaşına karşın as takımda kendine kısa süre içerisinde yer edindi. Erganispor için ilk resmî karşılaşmasına 29 Ağustos 1998 tarihinde Yüksekova Belediyespor’a karşı oynanan 3. Lig karşılaşmasında çıktı. Buradan Yeni Malatyaspor’a ardından Malatya spor’a transfer oldu.
MALATYASPOR’LA BiRiNCi LiGE YÜKSELDi
Şehmus Özer, Malatyaspor’la ilk sezonunda Türkiye 1. Ligi Play-off Şampiyonluğunu kazanıp Süper Lig’e yükselmeyi başardı. Süper Lig’de dört karşılaşmada görev aldıktan sonrasında sürem sonuna kadar 1. Lig ekiplerinden Kayserispor’a kiralandı. Sezon sonu Gümüşhanespor’a transfer oldu ve bir sürem sonrasında Mardinspor’a geçti. Burada dört sezon düzenli olarak ilk onbirde vazife aldı ve 119 lig karşılaşmasında 43 gol kaydetti. 2007–08 sezonunda izmir ekiplerinden Karşıyaka’da, 2008–2010 yılları arasında da Altay için oynadı.
SON DURAĞI AMEDSPOR OLDU
2010–11 sezonunda 1. Lig ekipı Mersin idman Yurdu’na transfer oldu. Mersin idman Yurdu’la sezon sonu 1. Lig şampiyonluğu yaşayıp yine Süper Lig’e yükselmeyi başardı. Ancak, Süper Lig kadrosunda düşünülmediği için sürem nihayetinde serbest bırakıldı. Şehmus Özer, Bunun üzerine 2011–12 sezonunun yaz aktarma döneminde 1. Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor’a transfer oldu. Akhisar Belediyespor’la Bank Asya 1. Lig’de şampiyonluk yaşayan Şehmus, 2012–2013 sezonu yaz transferinde PTT 1. Lig’e yükselen yeni takımlardan biri olan Şanlıurfaspor’a transfer oldu. 2013–2014 sezonunda eski takımı olan Altay’a dönüş meydana getiren Şehmus Özer, son olarak memleketi olan Diyarbakır takımlarından Amedspor kulübünde oynuyordu. 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin