Advert

4 çocuklu anne yardım bekliyor

4 çocuklu anne yardım bekliyor
Bu içerik 3302 kez okundu.
Ergani ilçesi Adnan Menderes mahallesinde e ikamet eden 45 yaşındaki 4 çocuk annesi Gevri Kaplan, 3 yıl önce eşini Şeker hastası nedeniyle kaybettim. Kocasının ölümünün ardından 4 çocuk annesi, kendisine uzanacak yardım eli bekliyor. Komşularının kendisine getirdiği yemek ve yardımlarla hayata tutunmaya çalışan Gevri Kaplan, hiçbir geliri olmadığını dile getirildi. 
Ergani ilçesinde 4 çocuğuyla hayata tutunmaya çalışan Gevri Kaplan, "Kocam şeker hastasıydı, hastaneden eve gelirken tarlada yaşamını yitirdi. 4 çocukla başa baş kaldım, çocuklarımdan 3'ü liseyi bitirdi 1 kızımda okula gitmedi. Oğlum şuan asker,3 kızımdan biri evlendi diğer 2 kızım benim yanımda. 1 kızımı okutmak istedim maddi imkanlar nedeniyle okutamadım. Maddi durumun iyi olmuş olsaydı kızımı dershaneye gönderip üniversite sınavlarına hazırlardım" dedi. 
Komşuların yardımıyla geçimini sağladığını belirten Kaplan, 2 ayda bir Kaymakamlık sosyal yardımlaşma vakfından 550 TL alıyorum, 23 yıldır oturduğumuz evin tapusu olmadığı için aldığım parayı da maliyeye 2 ayda bir 600 TL veriyorum. Bu borcuda 2 yılda ödemem lazım. Oğlum askerde ona da para göndermem gerekiyor ama durumun iyi olmadığı için gönderemiyorum. Kocamın ölümüyle beraber zor günler bir birini kovalamaya başladı. 4 çocuğumla hayata tutunmaya çalışıyorum. Tek istediğim ise, bizlere maddi veya manevi olarak destek olunmasını istiyoruz." şeklinde konuştu.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin