Advert

Bulduğu para dolu cüzdanı sahibine teslim etti

Bulduğu para dolu cüzdanı sahibine teslim etti
Bu içerik 3172 kez okundu.

Ergani  ilçe belediyesinde temizlik işçisi olarak çalışan Ramazan Ergün, sokakta bulduğu içi para dolu cüzdanı sahibine teslim ederek dürüstlük örneği sergiledi.

Ergani Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü'ne bağlı çalışan Ramazan Ergün, Namık Kemal mahallesi Dicle caddesinde sokak temizliği yaparken içi para dolu cüzdan buldu. Ergün, cüzdana baktığımda içinde kimlik ve para vardı. Araştırma yaparak cüzdanı kaybeden Haydar Artık’a ulaştım kendisine teslim ettim dedi.

Cüzdanını kaybettiğinin farkında olmadığını belirten bir markette asgari ücretle çalışan Haydar Atık, "öğle saatlerinde bilmediğim bir numara beni aradı, cüzdanınızı buldum, gelip alabilirsiniz dedi. O an cüzdanımı kaybettiğimi anladım. Dediği yere gittiğimde Ramazan Ergün, cüzdanımın içindeki para, kredi kartları, nüfus cüzdanı ve diğer belgelerimle birlikte eksiksiz olarak bana teslim etti. Bu duyarlı davranışı nedeniyle Ramazan Ergün’e, çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Cüzdanı bulan Ramazan Ergün’de yaptığının 'çok doğal' olduğunu belirterek, "Yine bulsam, sahibine ulaşmak için aynı şekilde davranırdım." dedi. ( Haber ve Fotoğraf Necdet DOLU- Erkan AKHATUN)

 

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin