Advert

HAYDE CENAZE NAMAZINA...

HAYDE CENAZE NAMAZINA...
Bu içerik 3187 kez okundu.
Ergani ilçesi Kemertaş Mahallesinde bulunan mezarlık alandaki defin işlemleri öncesi dini vecibelerin yerine getirildiği, naaşın bekletildiği ve cenaze namazının kılındığı yerin durumu içler acısı. 
Ergani ilçesi kemertaş mahallesinde bulunan mezarlıktaki cenaze namazının kılındığı yerin bakımsızlıktan her yeri dökülmüş ve gecede tinercilerin mekanı oluyor. Demir kapı ve kilitleri kırılıp tahrip edilmiş durumda. Birde yetmezmiş gibi komik duvar yazıları yazılan alanda insanlar cenazelerini defnetmeye çalışıyor. Gece tinerciler tarafından da kullanan alanda insan dışkısından tutunda her türlü çer çöp mevcut. 
Bu alanda yapılan ibadet acaba ne kadar doğru olur mu? diyen vatandaşlar, kokudan ve pislikten dolayı cenaze namazımızı bile jet hızıyla kılıp buradan biran önce çıkmayı düşünüyoruz. Bu şartlarda yaptığımız ibadetten bile şüpheliyiz. Dirisine saygı gösteremediğimiz insanların bari ölüsüne saygı gösterelim diye dert yandılar. Buradan yetkililere çağrımızdır. Bu çağda bu manzarayı Ergani halkı hak etmiyor. Biran önce buraya el atılıp vecibelerin rahatlıkla yerine getirilmesi sağlanmalıdır dediler.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin