Advert

Açıktan akan kanalizasyon tehlike saçıyor

Açıktan akan kanalizasyon tehlike saçıyor
Bu içerik 3287 kez okundu.
Ergani ilçesi'nde, açıktan akan kanalizasyon, çevre ve insan sağlığını tehdit ediyor.
Ergani ilçesi Adnan menderes Mahallesi'nde Yenişehir mevki de  kanalizasyonun bir bölümü açıktan akınca çevreye kötü kokular yayılmaya başladı. Yenişehir sitesine giden yolun yakınında açıktan akan kanalizasyon suları yol boyunca çevreye kötü kokular yayıyor.
Ergani'nin 2 bin nüfuslu Yenişehir sitesinin kanalizasyon atığını taşıyan şebeke, sitenin alt kısımda açıktan akan kanalizasyon, vatandaşların tepkisini çekiyor. Kanalizasyonun açıkta aktığı yerde oturan site sakinleri, "Sağlığımız tehlikede. Ergani Belediyesi'ne ve DiSKi'ye derdimizi söyledik ama kanalizasyon işleri Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı imiş. Sitemizin kenarından akan kanalizasyon, sitede oturanların sağlığını tehdit ediyor. Yakında bulaşıcı hastalığa yakalanacağız diye korkuyoruz" dediler.
Açıktan akan kanalizasyonu Ergani belediyesine ve DiSKi idaresi'ne dilekçe verdiklerini, kanalizasyon şebekesinin kapatılmasını istediklerini ancak şu ana kadar hiçbir sonuç alamadıklarını söylediler.  Açıktan akan kanalizasyon yetmemiş gibi yolumuzda çamur içinde. Bu işin şakası yok, sağlığımız ciddi anlamda tehlikede. Soruna çözüm bulunmalıdır diye konuştular.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin