Advert

çœYeter ki gönüller ısınsınç

çœYeter ki gönüller ısınsınç
Bu içerik 3403 kez okundu.
HÜDA PAR Ergani ilçe Gençlik Kolları, “Yeter ki gönüller ısınsın” programı kapsamında vatandaşlara sıcak süt ikramında bulundu.
HÜDA PAR Ergani ilçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Yeter ki gönüller ısınsın” programına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Ergani Botanik Parkında açtıkları stand ile vatandaşlara sıcak süt ikramında bulunan HÜDA PAR Ergani ilçe Gençlik Kolları, bu vesileyle bir nebzede olsa gönülleri ısıtmayı hedeflediklerini söyledi.
Botanik Parkında sohbet eden yaşlılara, gençlere ikram edilen sıcak süt, yoldan geçenlere ve çevredeki esnaflara da ikram edildi.
Düzenledikleri “Yeter ki Gönüller Isınsın” programına dair açıklamada bulunan HÜDA PAR Ergani Gençlik Kolları ilçe Başkanı Mustafa Coşkun, ikramı alan yaşlıların, esnafların ve gençlerin kendilerine dua ettiğini söyledi.
Vatandaşların gönüllerini sıcak bir süt ile ısındırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Coşkun, “HÜDA PAR Ergani ilçe Gençlik Kolları olarak düzenlediğimiz ‘Yeter ki Gönüller Isınsın’ programı kapsamında Ergani ilçemizin Botanik Parkında hemşerilerimize sıcak süt ikramında bulunduk. Sıcak bir ilgiyle karşılaştık. Hemşerilerimizi bir nebze de olsa sıcak bir süt ile gönüllerini ısındırmışsak ne mutlu bize. ikramı alan yaşlı amcalarımız, esnaflarımız ve genç kardeşlerimiz bize dua ettiler. Onların bu duaları bizi ziyadesiyle memnun etti. Buna dair programlarımız devam edecektir inşallah.” şeklinde konuştu. (Ramazan Casuk-iLKHA)
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin