Advert

iYi Parti'nin Diyarbakır il Başkanı Erganili

iYi Parti'nin Diyarbakır il Başkanı Erganili
Bu içerik 5768 kez okundu.
Meral Akşener'in kurduğu iYi Parti'nin Diyarbakır il Başkanı belli oldu. iYi Parti Diyarbakır kurucu il Başkanlığına Erganili iş adamı Ahmet Yiğit atandı.
iYi Parti kurucu il Başkanlığı görevine atanan Ahmet Yiğit, gazetemize yaptığı açıklamada hemen il ve ilçe teşkilatlarının yapılanmasını tamamlayarak siyasi çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.
Yiğit, “12 Şubat 2018 tarihi itibariyle iYi Parti Diyarbakır kurucu il Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edilmiş olup en kısa zamanda da il ve ilçe teşkilatlanmalarını tamamlayacağız. Halkımızın  değerlerini benimsemiş, inançlara ve ifade özgürlüğüne saygılı, çalışkan ve çözüm üreten eleştiriye kıymet veren il ve ilçe teşkilat yapısı oluşturacağız. Açık, dürüst ve hesap verebilir bir anlayışla siyaset yapacağız. Yüreğinde Hizmet ve Millet sevgisi olan her vatandaşımız bu çatı altında kendini rahatlıkla ifade edebilecektir. Türkiye iYi olsun, Diyarbakır iYi olsun diye yola çıktık. Zor dönemde ve zor şartlarda yola çıktığımızın farkındayız. Bu yolda Diyarbakırlı hemşerilerimizin bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz, onlara inanıyor ve güveniyoruz” dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin