Advert

Erganispor Bal Ligine A‡ıkmak istiyor

Erganispor Bal Ligine A‡ıkmak istiyor
Bu içerik 4166 kez okundu.

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Ligi takımlarından Erganispor, Hançepekspor'u 7-1'lik farkla mağlup etti.

Seyrantepe Spor Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada, Erganispor her iki yarıda bulduğu gollerle sonuca gitti.

Erganispor Teknik direktörü Mehmet Kanat, yaptığı açıklamada, Hançepekspor karşısında iyi mücadele ettiklerini ve istedikleri 3 puanı aldıklarını söyledi.

Maça iyi başlayarak, üst üste goller bulduklarını anlatan Kanat, "Sahadan istediğimiz sonuçla ayrılmayı başardık. iyi oynayan ve sahada istediğim her şeyi yapan tüm sporcularımı kutluyorum. Bizi desteklemek için gelen yöneticilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Erganispor kulüp başkanı Ekrem Senvar, takımımızın gidişatından memnun olduğunu belirterek, BAL Ligi’ne çıkmak istediklerini ifade etti.

“Takımımıza güvenimiz sonsuz”

Oyuncuların ve teknik ekibin daima yanında olduklarını belirten Erganispor Başkanı Ekrem Senvar, “Takımımıza güvenimiz sonsuz. Sezona iyi başladık. Oyuncular ve teknik ekip, 1 mağlubiyet, 2 beraberliğimiz var. iyi bir takımız, ikinci sıradayız. Ergani’nin öz çocukları ile mücadele ediyoruz. Takımımıza her zaman, her konuda destek veriyoruz. Arkalarındayız. Yeter ki onlar başarılı olsun. Biz yönetim olarak Erganisporu BAL Ligi’nde görmek istiyoruz. Şu an da bu yolda ilerliyoruz. Her maça galibiyet parolasıyla çıkan bir takımız. inşallah sezon sonunda da hedeflediğimiz BAL Ligi’ne çıkarak başarılı oluruz” diye konuştu.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin