Advert

Devlet Hastanesinde Peyzaj A‡alışması

Devlet Hastanesinde Peyzaj A‡alışması
Bu içerik 3114 kez okundu.
Ergani Devlet Hastanesi bahçesinde Diyarbakır büyükşehir belediyesi, Kayapınar Belediyesi ile Diyarbakır Orman işletme Müdürlüğü desteğiyle peyzaj çalışması gerçekleştirildi.
Hastane bahçesinde kurum idaresi tarafından belirlenen alanlarda hastane yönetimi ve çalışanları toplamda 2 bin adet lale, sümbül, kadife ve zinya ekildi, bunun yanında 500 adette çam ve dış budak ağacı dikimi yapılarak çevre düzenleme çalışmalarını tamamlayarak güzel bir görünüme kavuşturulacak.
Hastane bahçesinde yapılan peyzaj çalışmaları hakkında bilgi veren Ergani Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Baturay, "Devlet Hastanemizin yeni hizmet binası çevresinde ekiplerimiz gerekli bakım, onarım ve peyzaj çalışmalarını düzenli olarak yerine getiriyor. Amacımız hastalarımıza, hasta yakınlarımıza, ziyaretçilerimize ve hastane personelimize daha kaliteli hizmet götürmektir. Peyzaj çalışmalarında desteğini esirgemeyen Diyarbakır büyükşehir belediyesi, Kayapınar Belediyesi ile Diyarbakır Orman işletme Müdürlüğüne, bize bu süreçte anlayış gösteren hasta, hasta yakınlarımıza ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin