Advert

Pasaport ve Ehliyetlerde Yeni Dönem

Pasaport ve Ehliyetlerde Yeni Dönem
Bu içerik 3179 kez okundu.
Ergani Kaymakamı Çoban, ehliyet ve pasaportların 30 Mart 2018 tarihi itibariyle nüfus müdürlükleri tarafından verilmeye başladığını söyledi.
Ergani ilçe Kaymakamı Mesut Çoban, Nüfus Müdürlüğünü ziyaretinde yaptığı açıklamada, emniyet müdürlükleri tarafından verilen ehliyet ve pasaportların yeni düzenlemeyle nüfus müdürlükleri tarafından bugünden itibaren verilmeye başlandığını söyledi.
Yeni uygulamanın amacının polislerin kendi mesleklerine daha da yönelmelerini sağlamak olduğunu vurgulayan Kaymakam Çoban, "Emniyet Genel Müdürlüğümüz ve polisimiz bürokratik işlemlerden ziyade, kendi iş ve işlemleriyle ilgilenebilmesi, odaklanabilmesi yani polislik görevini yapabilmesi adına bu hizmetler Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne devredilmiştir." dedi.
Ergani'de emniyet kayıtlarında bulunan 24 bin 123 sürücü belgesi dosyanın Nüfus ve Vatandaşlık işleri Müdürlüğüne aktarıldığını belirten Kaymakam Çoban, şunları söyledi
"Ehliyet ve pasaport hizmeti için Kaymakamlık binası içerisinde Nüfus Müdürlüğü'ne bağlı yeni bir büro oluşturduk. Emniyet kayıtlarında bulunan 24 bin 123 sürücü belgesi 30 Mart 2018 tarihi itibariyle Emniyet Müdürlüğünden teslim alınarak Nüfus Müdürlüğümüzce pasaport, ehliyet hizmetlerini sağlıklı bir şekilde yürütecek konuma gelmiştir. 30 Mart 2018 tarihi itibaren hizmete başlandı."
Kaymakam Çoban, kimlik ve pasaport bedellerine ilişkin ödemelerin bankalara ve vergi dairelerine yatırılacağını, nüfus müdürlüklerinde parayla ilgili herhangi bir işlem yapılmayacağını sözlerine ekledi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin