Advert

Kartalmış 4 Yılını Değerlendirdi

Ergani Belediye Başkanı Ramazan Kartalmış, görevde ki 4 yılını değerlendirdi.

Kartalmış 4 Yılını Değerlendirdi
Bu içerik 3719 kez okundu.
30 Mart 2014 günü yapılan Mahalli idareler seçimleri sonucu Belediye Başkanlığına seçilen Ramazan Kartalmış, geçtiğimiz dört yılı gazetemize değerlendirdi.
Başkan Kartalmış,  vatandaşlar tarafından kendilerine verilen 5 yıllık görev süresinin 4 yıllık bölümünü verimli olarak geçtiğini umut ettiklerini söyledi.
Kartalmış, "Göreve başlayalı dört yıl oldu. Zaman zaman vatandaşlarımızla bir araya geldik. Yerel yönetimler doğrudan demokrasinin en güzel uygulandığı yerlerdir. Doğrudan demokraside basın da çok önemli bir yer tutuyor. Ergani çok önemli noktada güzel bir ilçe.
Bizler belediyecilik açısından baktığımızda Ergani'yi daha güzel, yaşanabilir, müreffeh, insanların sabah evinden çıkıp huzurla akşam evine dönene kadar ki süreçte zamanını geçirebileceği, temel ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir yer oluşturmaya çalışıyoruz.
Göreve geldiğimiz ilk 2 yıl altyapı çalışmaları sonucu bozulan yol ve kaldırımları tamirleri ile geçti. Son iki yılımızda ise ilçe merkezinde 6 mahale, kırsalda 22 mahalle olmak üzere toplam 300 bin metrekare parke taşı döşeme çalışması devam ediyor. Bu yaz döneminde TOKi içerisinde aile parkı yapmayı hedefliyoruz" dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin