Advert

A–ğrencilere spor malzemesi dağıtıldı

A–ğrencilere spor malzemesi dağıtıldı
Bu içerik 3867 kez okundu.
Ergani ilçelerdeki okullarda okuyan ve okullar arası sportif faaliyetlere katılan öğrencilere spor malzemesi dağıtıldı.
Malzemelerin verilme gerekçesi olarak "Gençleri spora teşvik etmek ve farklı spor dallarında başarı gösteren öğrencileri ödüllendirmek amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tarafından spor malzemeleri alındı." 
Spor Malzemesi Dağıtıldı
Ergani Şehir stadyumunda  düzenlenen spor malzemesi dağıtım törenine kaymakam Mesut Çoban, ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey , Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Kenan Taş, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı.
Öğrencilerin spor alanında daha aktif olmalarını sağlamak, sosyal ve kültürel aktivitelerini geliştirmek istediklerini belirten Kaymakam Mesut Çoban, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Öğrencilerimizin her alanda daha sağlıklı yetişmelerine yardımcı olmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Bu kapsamda, öğrencilerimizin eğitim faaliyetleri sırasında kullanacakları eşofman, forma, şort, yağmurluk, raket, top ve çantadan oluşan spor malzemelerinin dağıtımını yaptık" dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Kenan Taş ise, Projesi kapsamında 550 öğrenciye malzeme dağıttıklarını söyledi.
Taş, "Kurumumuzca yürütülen proje ile 7 branşta faaliyet gösteren öğrencilerimize malzemelerini dağıttık. 10 ay sürecek projemize Ergani Kaymakamımız Mesut Çoban'ın büyük katkısı oldu. Her zaman yanımızda yer aldı. Malzeme dağıtım töreninde de bizlerle oldu. Öğrencilerimizle yakından ilgilenerek, sporun önemine değendi. Bu nedenle Kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin