Advert

iş Adamı Tunç, Ak Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu

iş Adamı Tunç, Ak Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu
Bu içerik 4451 kez okundu.
Diyarbakırlı iş adamı Erbakan Tunç, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri için AK Parti'den milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.
AK Parti genel merkez binasına da müracaatta bulunan Erbakan Tunç, yaptığı açıklamada teşkilatlarla istişare ederek aday adayı olmaya karar verdiklerini söyledi. Diyarbakır'ı en iyi bir şekilde temsil edeceklerinden emin olduğunu da kaydeden Tunç sözlerini şöyle sürdürdü;  "Tecrübelerimizin tamamını, gönlümüzdeki sevgiyi, çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği hatıralarımın yaşadığı şehirde bir vefa borcu olarak kullanma arzusundayım. Bu şehrin ekmeğini yedik, suyunu içtik. Şehrimizin bize vermiş olduğu bu desteğe karşılık vefa borcumuzu ödemek istiyoruz" dedi. 
Diyarbakır'a hizmet etmek arzusu içerisinde olduğunu ifade eden Erbakan Tunç, "Saadet partisi lideri rahmetli Necmettin Erbakan ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, dan  öğrendiğim siyaseti, bilgiyi, ahlakı şehrime de taşımak isterim. Şehrimize hizmet etmek arzusu içerisindeyiz. Yola bu sebeple çıktık" diye konuştu.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin