Advert

'Hemşireler ve Ebeler Günü' etkinliği düzenlendi

'Hemşireler ve Ebeler Günü' etkinliği düzenlendi
Bu içerik 3214 kez okundu.
12-18 Mayıs Hemşire ve ebeler günü dolayısı ile Ergani Devlet Hastanesi çalışanları ve Başhekim Dr. Mehmet Baturay tarafından organize edilen bir gece düzenlendi.
Düzenlenen etkinliğe Diyarbakır il sağlık müdürü Dr. Sait Avar,Aile ve Sosyal Politikalar il müdürü Halit Açar, Sağlıksen Diyarbakır il başkanı Nurhak Ensarioğlu ve hastane personeli katıldı.
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Başhekim Dr. Mehmet Baturay,Bütün meslek hayatı boyunca özverili bir şekilde, gözünü kırpmadan çalışan hemşirelerimizin bu sayede hem haftalarını kutlamış olduk. Hem onların motivasyonunu artırmak için, hem de onların streslerini azaltmak için böyle bir etkinlik düzenledik. Güzel geçtiğini umuyoruz. Bugüne destek veren arkadaşlarımıza da teşekkür ederiz. Bütün hemşirelerimizin de hemşirelerve ebeler  haftasını da kutluyoruz” dedi.
Sağlığın insan yaşamının en önemli olmazlarından birisi olduğunu belirten il Sağlık Müdürü Dr. Sait Avar “Hemşirelik, diğer mesleklerde olduğu gibi, toplumsal ihtiyaçlardan doğan, insan hayatıyla yakından ilgili bir meslektir. Ekip çalışmasını bilen, el becerisi olan, hızlı çalışan hünerli eller ister; temelinde sevgi, saygı yatar. Hizmet sunumu sırasında karşılaşılan tüm olumsuz tavır ve davranışlara rağmen hemşireler, din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin, birey, aile ve topluma sağlığını kazandırmak için çalışır. Beden ve ruh sağlığına hizmet veren hemşirelerimizin çaba ve gayretleri her türlü takdirin üzerindedir. Bu vesileyle sağlık kurum ve kuruluşlarında görev yapan tüm hemşir ve hemşirelerimizin Hemşireler Günü’nü kutlar, özverili çalışmalarından dolayı sonsuz şükranlarımı sunarım”dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin