Advert

Uç“15 Bölge Şampiyonu oldu

Uç“15 Bölge Şampiyonu oldu
Bu içerik 3637 kez okundu.

Muş’ta düzenlenen 2017–2018 sezonu U15 Futbol Ligi’nde şampiyon olan Ergani Gençlerbirliği Spor, Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Ekrem SENVAR
Ergani Gençlerbirliği Spor U15 Futbol Takımı, Türkiye Şampiyonasında oynadığı grup maçlarında rakiplerini yenerek, 1 426 takımda ilk 20 takım arasında kalmayı başardı.

Ergani Gençlerbirliği Spor Genel Koordinatörü Mehmet Kanat. Alınan galibiyetten dolayı takımı ve hocaları Ömer Korkma ve Nevzat Aslan, Ramazan Çiçekdağ ile sabırlı ve gönüllü bir şekilde oynayan tüm futbolcularımıza teşekkür ediyorum.

Genel Koordinatörü Mehmet Kanat. Şunları kaydetti:

"Muş'ta yapılan Türkiye'de Şampiyonası'nda takımımız oynadığı maçlarda centilmence mücadele etti. Buradaki seyircilere futbol zevkini yaşattılar. Bizler de takımımızla gurur duyduk. Takımımız ilk 20 takım arasına girdi ve bu bizim için büyük başarı. Aynı zamanda Diyarbakır’ı temsil ediyoruz. Takımımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Maç sonrası açıklamada bulunan Ergani Gençlerbirliği Spor Genel Koordinatörü Mehmet Kanat; "Muş'ta düzenlenen 1.kademe maçlarında beklediğimizden daha güçlü rakiplerle karşılaştık. Ekip olarak inançlı ve azimli bir şekilde ortaya koyduğumuz mücadeleler sonucunda 2.kademe maçlarına gitmeye hak kazandık. Gençlerimizin maçlarda ortaya koyduğu pozitif mücadele ve oyun anlayışları 2.kademe maçlarında da bizi umutlandırdı.

Başarılar hiç bir zaman tesadüf değildir. Doğru yerde, doğru zamanda ve ilkeli çalışmalarla hedefe ulaşma noktasında arkanızdaki desteğin çok önemli olduğuna dikkat çekmek isterim.

Bu Şampiyonluk yolunda bize yardım ve desteklerini esirgemeyen başta Kaymakam Mesut Çoban'a, Belediye başkanı Ramazan Kartalmış`a, ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, e AK Parti Ergani ilçe Başkanı Mehmet Şükrü Sayan, Ergani Gençler birliği başkan yardımcısı Zülküf Aydın`a, ile Ergani Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Kenan Taş'a okul yöneticilerimize, Ercan Kınık a, Muş öğretmen evi müdürü ve çalışanlarına, esnaflarımıza ve sivil toplum örgütlerine teşekkür ediyorum." dedi

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin