Advert

AK PARTiLi BAŞKAN HASTANE BASIP BAŞHEKiM DA–VDAœ

AK PARTiLi BAŞKAN HASTANE BASIP BAŞHEKiM DA–VDAœ
Bu içerik 3248 kez okundu.
Bismil Devlet Hastanesi başhekimi Uzman Dr. Caner Çakın makam odasında AK Parti Bismil ilçe Başkanı Mehmet Kızılkaya ve beraberindeki grubun saldırısına uğradı. 
Diyarbakır’ın Bismil ilçesi’nde dün skandal bir olay yaşandı. iddiaya göre olay şöyle gelişti, AK Parti Bismil ilçe Başkanı Mehmet Kızılkaya ve beraberindeki bir grup dün Başhekim Caner Çakın’ın makam odasına giderek, hastanede çalışan yeğeni Ö.A’nın şef yapılmasını istedi. Buna karşı çıkan Çakın ise, “Söz konusu kişi bizim hastanenin personeli değil. Sadece özel hastaneden kiraladığımız cihazın başında kalıyor. Bu kişiye farklı bir görev ve maaş veremem” yanıtı verdi. 
Makam odasında saldırı
Bu yanıtı alan Kızılkaya’nın öne başhekim Caner Çakın’a sözlü hakarette bulundu. Yaşanan tartışma ile birlikte Kızılkaya başhekime yumruklu saldırıda bulundu. Kızılkaya’nın yanında bulunanlar da başhekime fiziki ve sözlü saldırıda bulundu. Hastane çalışanlarının olaya müdahalesi ile Kızılkaya ve yanında bulunan kişiler odadan çıkartıldı. 
Başhekim suç duyurusunda bulundu
Başhekim Çakın kendisine yönelik yapılan saldırının ardından önce darp raporu aldı ardından Savcılığa giderek, Kızılkaya ve yanındakilerle ilgili suç duyurusunda bulundu.Kavga değil, tartışmaKonuyla ilgili görüştüğümüz AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Kızılkaya, “Herhangi bir kavga olayı yaşanmadı. Sadece sözlü bir taşıma yaşandı. Olayın bu kadar büyütülmesini doğru bulmuyorum” diyerek kendini savundu. 
Olayın takipçisi olacağız
Saldırı olayına ilişkin gazetemize açıklamalarda bulunan Tabipler Odası Başkanı Şerif Demir ise, başhekim Çakın’a yönelik saldırıyı kınadıklarını belirterek, “Ne yazık ki hekim arkadaşımıza yönelik saldırılar devam ediyor. Dün başhekim arkadaşımız odasındayken söz konusu AK Parti ilçe Başkanı ve yanındakilerin saldırısına uğruyor. Biz nerede olursa olsun hekim ve sağlık çalışanlarına yönelik saldırının karşısında olacağız. Bu kişiler gücü nereden aldığını biliyoruz. Biz hekim arkadaşımızın yanında ve olayın da sonuna kadar takipçisi olacağız. Arkadaşımız zaten savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bizde Tabipler Odası olarak arkadaşımızı yarın ziyaret edeceğiz ve olayla ilgili inceleme başlatacağız” dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin