Advert

DiYARBAKIRç™DA FECi KAZA

DiYARBAKIRç™DA FECi KAZA
Bu içerik 3525 kez okundu.

Diyarbakır’da Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan Kadın Doğum Ve Çocuk Hastanesi karşısında meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre iki kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.

Diyarbakır’da ölümle sonuçlanan feci trafik kazası. Diyarbakır’da Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan Kadın Doğum Ve Çocuk Hastanesi karşısında meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre iki kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı. Şehirlerarası sefer yapan bir seyahat firmasına ait yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı. Kaza, çevrede bulunan vatandaşlar ve sürücüler arasında paniğe yol açtı.

Kaza yerinde can pazarlığı yaşandı

Meydana gelen feci kazada otomobilde bulunan iki kişi olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü ağır yaralandı. Kaza sırasında her iki araç da ciddi hasar görürken, yolcu otobüsündeki birçok yolcunun da çeşitli şekillerde yaralandığı bildirildi.

Kazanın ardında olay yerine gelen polis ekipleri ve 112 Acil Servis’e ait sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Ağır yaralı olan iki kişi olay yerinde yaşamını yitirirken, yaralılar ise çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin