Advert

BU KiMiN SORUNU

Bu çağda bu manzara, Ergani'ye yakışmadığını söyleyen bina sakinleri yaklaşan seçimde oy için gelecek siyasileri bu göletin karşısında çay ikram edeceklerini söylediler.

BU KiMiN SORUNU
Bu içerik 3328 kez okundu.
Ergani ilçesi'nde, açıktan akan kanalizasyon, çevre ve insan sağlığını tehdit ediyor.
Ergani ilçesi Adnan menderes Mahallesi'nde Yenişehir mevki de  kanalizasyonun bir bölümü açıktan akınca çevreye kötü kokular yayılmaya başladı. Yenişehir sitesine giden yolun yakınında açıktan akan kanalizasyon suları yol boyunca çevreye kötü kokular yayıyor.
Ergani'nin 2 bin nüfuslu Yenişehir sitesinin kanalizasyon atığını taşıyan şebeke, sitenin alt kısımda açıktan akan kanalizasyon, vatandaşların tepkisini çekiyor. Kanalizasyonun açıkta aktığı yerde oturan site sakinlerinin iddialarına göre; müteahhit firmalar sorunun DiSKi den kaynaklandığını belirtirken DiSKi yetkilileri ise müteahhitti sorumlu tutmaktadır.
Açıktan akan kanalizasyonu Ergani belediyesine ve DiSKi idaresi'ne dilekçe verdiklerini, kanalizasyon şebekesinin kapatılmasını istediklerini ancak şu ana kadar hiçbir sonuç alamadıklarını söylediler.  Bu işin şakası yok, sağlığımız ciddi anlamda tehlikede. Soruna çözüm bulunmalıdır diye konuştular.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır aracı Konya’da kaza yaptı: 4 ölü, 2 yaralı
Diyarbakır aracı Konya’da kaza yaptı: 4 ölü, 2 yaralı
Son seçim anketi: CHP, AK Parti ve DEM’de son durum!
Son seçim anketi: CHP, AK Parti ve DEM’de son durum!