Advert

Ensarioğlu, ç˜Halkımızla iç içeyizç™

Ensarioğlu, ç˜Halkımızla iç içeyizç™
Bu içerik 3381 kez okundu.
iYi Parti Diyarbakır birinci sıra milletvekili adayı ve Eski Devlet Bakanı Mehmet Salim Ensarioğlu, seçim çalışmaları kapsamında, Diyarbakır milletvekili adayları ile birlikte ilçe ve Köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.
Ensarioğlu, Seçim çalışmaları boyunca vatandaşlarla hep iç içe olduklarını ifade ederek, Ailemle, dostlarımla kucaklaşmak istiyorum. Yıllardır burada bazıları hakkı olmadığı halde bölgeyi temsil ediyor havasındalar. Bölgede hiçbir şey yapmadıkları gibi, Diyarbakır'a zaten hiçbir şey yapmamışlar. O insanları buradan temizlemek istiyorum. Onlar hak etmedikleri yerlerdedir, hak ettikleri yere sizlerin desteğiyle gidecekler dedi.
Eski Devlet Bakanı Mehmet Salim Ensarioğlu, Siyaset geçmişim geleceğime adeta ışık tutuyor. Şimdiye kadar kapıma gelen kimseyi düşüncesinden, inancından, maddi konumundan dolayı asla geri çevirmedim.
Elimden geliyorsa destek çıktım. Talepleri yapamayacağım boyutta ise açıksa yapamam dedim ve kimseyi kandırmadım.
Ve en önemlisi görevlerim boyunca maddiyatı siyasetime asla katmadım
Sağlık, ekmek ve özgürlük başlıkları benim vazgeçilmez üç kuralım oldu. Bu başlıklarda gelen herkese 7/24 kapım açık oldu ve sonuna kadar hem maddi hemde manevi destek ile yanlarında oldum.
Bakanlık görevimde pazar günleri bile makamımın kapılarını açtırdığım sayısız günler oldu. 
Benimle görüşmek isteyenler için şunu yapardım; vatandaşlar ile en başta görüşürdüm. Kurum müdürlerini ve yetkilileri hep sona bırakırdım. Çünkü uzak mesafelerden görüşmeye gelen vatandaşı maddi anlamda mağdur etmek istemezdim. Benimle zamanında görüşemediği takdirde konaklama, yemek, içecek vs giderleri vatandaşa eziyet olacak düşüncesi ile hareket ederdim her zaman.
Cebimde yeterince param olmadığı zaman bile ALAN DEĞiL VEREN bir siyasetçi oldum. inanın bazen kim olduğunu bilmediğim halde bana ulaşan ihtiyaç sahibi kişilerin mağduriyet hallerini gidermeleri için hesaplarına para yatırıyorum halen.
Diyarbakır' ın ve tabiki ülkenin şu an çözülmesi gereken üç acil sorunu var işsizlik, hukuk ve adalet.
Ayrıca ülkede büyük bir güvensizlik ortamı var. Bu sebepten büyük bir sessizlik var her yerde. Sanırım kimse konuşmayacak sandığa gidene kadar.
Bağlı bulunduğum büyük ailem ilk günden bu yana yanımda. Bunun gücünü her an hissediyorum elbette.
Bununla birlikte geçmişte herkesin vekili ve herkesin bakanı oldum. Ve sadece Salim Ensarioğlu olarak var oldum. Seçimden sonra da bu kucaklayıcı tavrım ile siyasetin içerisinde yer almaya devam edeceğim.
Kürtlerin iyi Parti' ye yaklaşımı çok iyi. Gittiğim her yerde bunu görüyorum. Türkiye siyasetinde merkez sağ boşluğu uzun zamandır yaşanıyordu. işte iyi Parti tam da bu boşluğu doldurdu. Bu sebepten bölgede ciddi anlamda karşılık buldu.
Seçim sonuçlarını şöyle görüyorum; iyi Parti dip dalgayı yapan parti olacak. Meclis çok sesli ve renkli olacak. Başkanlık seçiminde ise ikinci tura Meral Akşener ile Recep Tayyip Erdoğan kalacak ve Akşener kazanacak.
Suruç ta yaşanan olayları hiçbir şekilde benimsemiyorum. Siyaset şiddetin değil fikirlerin saygı çerçevesinde yer alacağı bir alan olmalı. Diliyorum ki son olur bu tür şiddet olayları.
Seçim günü oy kullanma yetkisi olan tüm vatandaşlarımızı mutlaka sandık başına gidip tercihlerini yapmaları gerektiğini buradan bir kez daha belirtmek istiyorum dedi.
Bu arada, iYi Parti Diyarbakır 2. Sıra Milletvekili adayı Ergani’li Ahmet Yiğit, Esnaf ve vatandaşlarla görüşen Yiğit, sorunların çözümü için iYi Parti’ye destek istedi. Yiğit, Erganililer siyasi partilerde aday görmek istiyorlarsa kendisinin Ergani’li ve oylarına talip olduğunu söyledi.
Siyasetin pek çok kademesinde etkili görevleri yıllarca yerine getirdim. Yani şehrimin ve ülkemin siyaset acemisi değilim.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin