Advert

Sokaklar Sil Baştan Yenileniyor

Ergani Belediyesi ilçede başlattığı cadde ve sokakları yenileme çalışmaları devam ederken, çarşı içi ile sokak aralarında başlattığı bazalt taşı döşeme çalışmalarının ise tüm hızıyla devam ettiği belirtildi.

Sokaklar Sil Baştan Yenileniyor
Bu içerik 3497 kez okundu.
Ergani belediyesi ilçede yapılan çalışmalar ile ilgili bir açıklama yapan Ergani Belediye Başkanı Ramazan Kartalmış, Ergani'ye yatırımlarla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek: "Ergani'de ciddi bir yatırım programına başladık. Çarşı içi cadde ve sokakları sil baştan yeniliyoruz. Kısa ve uzun vadeli çalışma programlarımız belli plan ve programlar çerçevesinde devam ediyor. Şehir içinde ise cadde ve sokak aralarında hem kilitli parke taşı döşüyoruz hem de kaldırımları sil baştan yeniliyoruz. Fen işleri ile imar Müdürlüğümüz teknik personelleri de çalışmaları yerinde takip ediyor. ilçedeki kaldırımları eski görünümlerinden kurtararak bazalt taşıyla sil baştan yeniliyoruz" dedi.
"CADDE VE SOKAKLARI YENiLiYORUZ"
Ergani Belediyesinin hazırladığı projeler çerçevesinde kaldırımları yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Kartalmış; "Proje kapsamında Kemertaş Mahallesi ve Azizye mahallesi Meydan Çarşı'da daha önceden ömrünü tamamlayan kaldırımların tamamını söküyoruz. Soğuk ve dona karşı dayanıklı doğal bazalt taşı ile kaplaması yapılıyor. Bu bağlamda Aziziye Mahallesi meydan çarşı'da eski kaldırım karosimanları sökülerek yeniden bazalt taşı ile kaldırım düzenlemesi işi yapılarak gerçekleştirildi. Meydan Çarşısındaki Cadde ve sokaklarda ki çalışmalarımız ise belediyemiz teknik personellerimizin kontrolünde devam ediyor. Belediyemizce projesi yapılan ve ilçemizdeki her iki çarşının bütün kaldırımlarını kapsayan bu proje kapsamında eski kaldırım karosu sökülmeyen ve bazalt taşı ile kaplanmayan kaldırımları kalmayacaktır. ilçemiz her şeye layık. Bu nedenle bıkmadan, usanmadan, planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin