Advert

"Kurban Bayramı" Kutlama Mesajı

Bu içerik 3304 kez okundu.
Ergani Belediye Başkanı Ramazan kartalmış, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. 
Başkan Kartalmış,"Tüm islam aleminde ve cennet yurdumuzda olduğu gibi güzel şehrimiz Diyarbakır'da da birlik ve beraberliğimizi, dostluk ve kardeşliğimizi karşılıklı sevgi ve saygı duygularıyla pekiştiren bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmış bulunuyoruz" ifadesinde bulunduğu mesajını şu şekilde sürdürdü:
"Milletimizin mayası olan yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı bayramlar yoksulun, yetimin, düşkünün korunup kollandığı, kırgınlıkların yerini sevgi ve barışın aldığı, kin ve nefretin bertaraf edildiği ve dini vecibelerimizin yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığımız istisnai günlerdir.
Bayram yakınlıktır, yakınlaşmadır. idrak etmekte olduğumuz Kurban Bayramı'nın bütün insanlığın kalplerinin birbirine yakınlaşmasına vesile olması yegane ümidimizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli halkımızın, aziz milletimizin ve islam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayramın herkese sağlık, huzur, sevgi ve esenlik getirmesini niyaz ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin