Advert

A‡ermikç™e ilk defa kadın kaymakam atandı

A‡ermikç™e ilk defa kadın kaymakam atandı
Bu içerik 3374 kez okundu.
Cumhurbaşkanlığı Mülki idare Amirleri kararnamesiyle Çermik Kaymakamlığına Kayseri Felahiye Kaymakamı Nazlı Demir atandı. 2 yıldan beri Çermik Kaymakamlığı görevini yürüten Kaymakam Mehmet Şerif Olçaş Erzincan Vali Yardımcılığı görevine atandı. 
2018 yılı Mülki idare Amirleri atama kararnamesi Resmi Gazetede yayımlandı. Konuyla ilgili olarak içişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 2018 yılı Mülki idare Amirleri atama kararnamesiyle bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan yada hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamında alınan 471 Mülki idare Amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği vurgulandı. 
Çermikte tarihinde ilk kez bir kadın Kaymakam olarak görev yapacak olan Kaymakam Nazlı Demir, önümüzdeki günlerde ilçeye gelerek görevine başlayacak.
"Kaymakam Nazlı Demir Kimdir?
11 Ağustos 1986 tarihinde Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde doğdu. ilk ve orta öğrenimini Sarıkaya’ da tamamladı. 2008 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2010 yılında Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 99. Dönem Kırıkkale Kaymakam Adayı olarak Mülki idare Amirliği mesleğine başladı. Felahiye Kaymakamı iken son Cumhurbaşkanlığı Mülki idare Amirleri kararnamesiyle Çermik Kaymakamlığına atandı.
(Çermik kaplıca)
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin