Advert

Eğitim-Sen Gazetemizi Ziyaret Etti

Eğitim-Sen Gazetemizi Ziyaret Etti
Bu içerik 3845 kez okundu.
Ergani Eğitim Sen şube eş başkanı Ramazan Sümer ve yönetim üyeleri Mehmet Türker,Mehmet Ateş, gazetemizi ziyaret ederek gündeme dair açıklamalarda bulundular. 
Nezaket ziyaretinde bulunduklarını dile getiren Eğitim Sen Ergani  Şube eş Başkanı Ramazan Sümer; “2018-2019 yılı eğitim yılında  ilçemiz de bir çok okulda temizlik yapılmıyor. Bazı okullarda ise yeni tadilatlar başladı. Biz EĞiTiM-SEN olarak ilçe milli Eğitim Müdürlüğüne sorunları anlattık. Okulların toz içinde olduğunu belirttik. Her okulda binlerce öğrenci eğitim görüyor ama ne yazık ki hiçbir çalışma yapılmadı. Olan bizim çocuklarımıza oluyor dedi. 
Hükümete yakın sendikalara üye sayısının arttığını belirten Eğitim-Sen Ergani Şube eş Başkanı Ramazan Sümer, ilçemize gelen sözleşmeli öğretmenler bizlere üye olmuyor, başka bir sendikaya üye oluyor. Bunun nedeni ise yarın ben ilerde nasıl milli eğitim müdürü olabilirim yada ben bir okulda müdür ve müdür yardımcısı olabilirim diye hesabını yapıyor. Bizler Eğitim-Sen olarak bunları asla düşünmedik. Bizler çocuklarımızın geleceği için nasıl bir kaliteli eğitim verebiliriz diye beyin jimnastiği yapıyoruz. 
Bölgemizde ve ilçemizde tüm köylerde imam hatip okulları açılacak velilerimiz ise çocuklarının nasıl bir eğitim aldığından haberleri yok. Biz Eğitim- Sen olarak imam hatip okullarına karşı değiliz. isteyen istediği okulda eğitim görsün dedi. 
Eğitim sen yaslandığı 100 yıllık mücadele geleneği ile tarihi boyunca bu tür hukuksuzluklara karşı direnmiştir. Emek, barış ve demokrasi ve mücadelesi veren kurumumuz sorumluluğu gereği ülkenin demokratikleştirilmesi için üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olarak başta eğitim kurumlarının ve diğer tüm kurumların verimliliğinin artmasında elinden gelecek her şeyi her zaman yapmıştır ve yapmaya da devam edecektir."
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin