Advert

AK Partiç™de Aday Aday Bolluğu

AK Partiç™de Aday Aday Bolluğu
Bu içerik 3598 kez okundu.
2019 Mahalli idareler seçimlerinde AK Parti Ergani ilçe Belediye Başkanlığı için 23 aday adayı müracaat yaptığı öğrenildi. 
Aday adaylık başvuru süresinin 4 gün uzatıldığı AK Parti’de, 5-12 tarihleri arasında Diyarbakır’da Belediye Başkan aday adaylığı için 105 kişi başvurdu. Büyükşehir Belediye başkanlığı için henüz aday adayı başvurusunda bulunulmazken, en az aday adayının bulunduğu birer aday adayı ile Lice ve Hazro oldu. Adeta aday adayı patlamasının yaşandığı ilçelerin başında 23 kişi ile Ergani geliyor. Eğil ve Hani’de ise 14, Merkez ilçeler olan, Bağlar 5, Kayapınar 6, Sur 6, Yenişenir 5, Bismil 2, Çınar 3, Çermik 11, Çüngüş, 6, Dicle 3, Kulp 2 ve Silvan 3 kişi başvurdu. Aday adayı başvurusunun olmadığı  tek ilçe Kocaköy… HDP’de ise kasım 20 sinde başvular başlayacak.
işte Ergani Ak Parti belediye başkan aday adayları;
Adaylar, Ali Aslan, Efendi Ernez, Abbas Hüseyinoglu, A.Vahit Güvensen, Mehmet zülfi Çetin, Mehmet Sait Cennet, Abdurrahman Çiçek, ismail Aslan, Kemal Atabey, Hacı Kılınç, Selahatin Sarı, Yıldırım Anlı, Sevil Denizhan,Kenan Taş, Mehmet Kaya, Mehmet Tütü, Abbas Polat, Zülfikar Karataş, Şükrü Kınık,Abdulkadir Yıldırım, Abdulkadir Yıldız. Serdal Karadaş
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin