Advert

Yeşil Doğa için 7 bin 500 A‡am Ağacı Dikildi

Ergani Belediyesi, kötü görünüme sahip olan yol kenarlarında başlattığı çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmalarını tamamladı. A‡alışma çerçevesinde 7 bin 500 çam ağacı dikildi.

Yeşil Doğa için 7 bin 500 A‡am Ağacı Dikildi
Bu içerik 3480 kez okundu.
Ergani’nin en yeşil ilçesi yapma hedefiyle,  Adnan Menderes mahallesi  Dicle istikametine doğru çıkış noktasına kadar olan yaklaşık 1 kilometrelik bölümde orta refüje ve yol kenarlarına 7 bin 500 adet çam ağacı dikimi yapıldı. 
Ergani’nin, boş alanlarına sık sık ağaç dikme çalışması gerçekleştiren Ergani Belediyesi, Adnan menderes Mahallesi ve Yenişehir semtinde refüjlere 7 bin500 adet çam ağacının dikimini gerçekleştiren ekipler, Mahallelerimize daha temiz bir hava ve daha modern bir görünüm kazandırmaktır.
 Bir kentteki yeşil alan ve park miktarının,  O kentteki medeniyetin ve modernliğin göstergesi olduğuna inandığını her fırsatta dile getiren Ergani Belediye Başkanı Ramazan Kartalmış " çocukların özgürce oynayabildiği yeşil alanların ve parkları yaratmaktır, biz de çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz" dedi.
Mevsim koşullarına göre ağaç dikme çalışmalarına devam edeceklerini de belirten Başkan Kartalmış, Erganili ailelerimizin faydalana bileceği ve çocuklarımızın parklarda oynayıp daha rahat bir ortam sağlamak için çalışmayı sürdüreceklerini söyledi.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin