Advert

A–düllü Hekim Anlı, Liceç™nin tek aday adayı

A–düllü Hekim Anlı, Liceç™nin tek aday adayı
Bu içerik 4032 kez okundu.
2011 yılında Diyarbakır’da yılın doktoru seçilen, gerek hekimlik gerekse de idarecilik yaptığı dönemlerde başarılı çalışmalara imza atan ve son olarak Eğil Devlet Hastanesinde başhekim olarak görev yapan Uzm. Dr. Ethem Bahri Anlı, baba ocağı Lice’de AK Partiden Belediye Başkanlığına aday adaylığı için müracaatta bulundu. Lice halkının yoğun talebi doğrultusunda ilk kez bir siyasi partiden aday olan Dr. Anlı, tek amacının Lice’ye hizmet etmek olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde cefakâr Millete ve Ülkeye ve yerelde de Lice ilçesine ve halkına hizmet etmeye talip olduğunu ifade eden Dr. Anlı, ’ ’Ülkemize her alanda çağ atlatan, dünyada zirve yarışına taşıyan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizden istediği gayret, kalite ve başarıyı hep daha üst seviyeye çıkarmak için AK Parti Hükümet politikaları doğrultusunda, yapacağı yeni ve çok önemli düzenlemelerde Genel Merkezimizin uygun göreceği yerel birimlerde ve merkezi teşkilatta görev ve sorumluluk alabileceğimi belirtmek isterim’’ dedi.
DR. ETHEM BAHRi ATLI KiMDiR?
’ ’ilk, orta ve lise öğrenimini Diyarbakır’da tamamladı. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1995 yılında mezun oldu. Diyarbakır Çınar ilçesi Sağlık Grup Başkanlığında 1995–1996 yılları arasında, Diyarbakır Bağlar AÇS/AP Merkezinde 1996–2000 yıllarında,  Diyarbakır Şehitlik AÇS/AP Merkezinde 2000–2002 yıllarında aralıklarla hekim ve sorumlu hekim olarak çalıştı. Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalında Genel Cerrahi ihtisası 2009 yılı başında tamamladı.
Diyarbakır Lice Halis Toprak Vakfı ilçe Hastanesinde 2009 yılı Nisan ayında Genel Cerrahi Uzmanı olarak atandı. 2009 yılı Ağustos ayından itibaren Lice Halis Toprak ilçe Hastanesi Başhekimi ve Sağlık Grup Başkanı olarak görevlendirildi.
YILIN DOKTORU ÖDÜLÜNÜ ALDI
2011 yılı 14 Mart Tıp Günleri etkinliklerinde Diyarbakır ili Yılın Tıp Doktoru seçilerek ödülünü dönemin Sağlık Bakanı Recep Akdağ’dan aldı.  2009 -2015 yılları arasında Diyarbakır ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Lice Halis Toprak Vakfı Devlet Hastanesinde Yönetici ve Baştabip olarak görev yaptı. 2014 Kasım ayından itibaren Ergani Devlet Hastanesi Yönetici/başhekim olarak görev yaptı.  2018 Ocak ayından itibaren Eğil Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yapmaktadır’’
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin