Advert

Başkan Kartalmışç™tan çevre temizliği uyarısı

Başkan Kartalmışç™tan çevre temizliği uyarısı
Bu içerik 3428 kez okundu.
Ekrem SENVAR
Ergani Belediye Başkanı Av. Ramazan Kartalmış, Ergani’deki çevre temizliği ile ilgili açıklama yaptı. ilçemizin Daha Temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşanabilir bir çevre yaratmak ve toplum sağlığının ön planda olmasını amaçladıklarından vatandaşların yaklaşan kış mevsimi dolayısıyla da kömür ve benzeri atıklarının insanlara ve çevreye zararlarının en az seviyeye indirilmesi ve evsel atıkların toplanması ile ilgili belirtilen kural ve hassasiyete önem gösterilmesi gerektiğini söyledi. 
Vatandaşların bu konuda duyarlı olmaları ve kurallara uymaları halk sağlığı açısından gereklilik arz ettiğini belirten Başkan Kartalmış, şunları söyledi: 
“Mahallelerde Mevcut bulunan çöp konteynerlerine sönmemiş kömür ve ateş atmamaları, Kül ve benzeri evsel atıklarını muhakkak çöp konteynerlerinin içine düzenli bir şekilde atılması hususunda duyarlı olunması,  Adnan Menderes Mahallesi Yenişehir siteler Bölgesinde bulunan konutların kömür atıklarını her gün düzenli bir şekilde torbalara doldurarak uygun bir yere bırakarak elemanlarımız tarafından kolaylıkla alınması sağlanmalıdır. Ayrıca aynı bölgedeki konutların evsel atıklarını plastik çöp konteynerlerinde veya siyah naylon poşetlerde ve ağızları özellikle bağlı bir şekilde personelimizin göstereceği yere ve saat te bırakmaları. ilçemiz de faaliyet gösteren tüm esnafların özellikle çöp kutusu bulundurması ve atıklarını gelişi güzel yol kenarı ve çevreye atmamaları”
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin