Advert

Akşit çœMuhtar olmayacağımçœ

Akşit çœMuhtar olmayacağımçœ
Bu içerik 3228 kez okundu.
Ergani ilçesine bağlı Gözekaya Mahallesinin 10 yıllık muhtarı Cebeli Akşit, 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerinde muhtar olmayacağını söyledi.  
Ergani ilçesinin Gözekaya Mahallesinde 2 dönemdir muhtarlık yapan Cebeli Akşit, ben görevimi tamamladım. Muhtar olduğum senelerde muhtar maaşı 450 liraydı bende sigorta pirimi 570 lira ödüyordum şimdi emekli oldum. Ben yeniden muhtar adayı olmayacağım bende sonralarıda 10 yıl yapsın emekli olsunlar. Ölene kadar muhtar olmanın bir anlamı yok dedi. Ergani ilçesinin tanınan simalarından birisi olan 10 yıllık muhtar Cebeli Akşit: “Mahallede iki dönem muhtarlık yaptım. Bu süre içerisinde geceli-gündüzlü çalışarak yaklaşık 6 yüz kişilik mahalle halkına hizmet sundum. Hizmetlerimden dolayı da halkın bana teveccühü oluştu “dedi.
Muhtar Akşit, seçimle göreve gelenlerin ayrılması gereken zamanı iyi belirlemesi gerektiğini de belirterek, "Koltuklara yapışmamak lazım. Muhtarlık da benim için 2 dönem yeterlidir. Mahalle halkının teveccühünü biliyorum. Aday olsam uzun yıllar daha muhtar kalırım ancak, gençlerin önünü açıp onları da yarınlara hazırlamak gerek." diyerek, kendilerine destek olan tüm Gözekaya Mahallesi sakinlerine teşekkür edip, kendilerine göstermiş oldukları teveccühlerinden dolayı mahalle halkına şükranlarını sundu.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin