Advert

Cadde Ve Sokaklar Göle Döndü

Cadde Ve Sokaklar Göle Döndü
Bu içerik 3162 kez okundu.
Ergani’de etkisini sürdüren şiddetli yağış, cadde ve sokakları göle çevirdi.
Ergani  kent merkezinde etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Süren yağış nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Araçlar göle dönen TOKi ve Yeşehir caddesinde ilerlemekte güçlük çekerken oluşan gölette vatandaşlar tepki gösterdi.
ilçedeki sağanak yağış, hayatı da olumsuz etkiledi. Zaman zaman şiddetini artıran yağmur nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü.
Yağmura dışarıda yakalanan vatandaşlar ise kapalı yerlere sığınmaya çalıştı. Yağmur nedeniyle trafikte de aksamalar oldu. Yolda biriken sular nedeniyle sürücüler, zor anlar yaşadı.
Kent merkezindeki birçok cadde ve sokak göle dönerken, baz iş yerlerini su bastı. Altyapının yetersiz olduğunu belirten vatandaşlar, tepki göstererek, aynı manzaraların her yıl tekrarlandığını söylediler.
Ergani Belediye Başkanı Ramazan Kartalmış ise, hafta içinde yağan yağışdan dolayı Yenişehir bölgesinde maalesef sel baskını yaşandı.Kent alt yapısındaki eksiklerimizi bir kez daha görmüş olduk.Yağmur Suyu Şebekesinin döşenmesi için, Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu olan DiSKi nezdinde yaptığımız girişimler bu güne kadar sonuç vermemiştir.Yasal yükümlülük Büyükşehir Belediyesinde olduğu halde sorumluluğu Ergani Belediyesine yükleme çabaları esefle karşılıyorum.Kimi yorumlarda Erganimizin Yenişehir bölgesi küçümsenerek Sözde Paris bu hale geldi şeklinde görüntü ve fotoğrar paylaşılmıştır. Yağan yağmur tüm illerde olduğu gibi kent merkezimizide etkisi altına almıştır dedi. 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin