Advert

iKRAM A‡EŞMESiNDE iKRAMLAR BAŞLADI

iKRAM A‡EŞMESiNDE iKRAMLAR BAŞLADI
Bu içerik 3110 kez okundu.
Daha önce Diyarbakır il Merkezinde bulunan Hastanelerde bulunan Büyük Şehir Belediye Başkanlığınca kurulan ikram çeşmelerinden bir ikram çeşmesi de Hastane Sağlık Bakım Müdüresi Aslı Bıçak’ ın girişimleri sonucunda Hastane bahçesine kuruldu. Vatandaşlar çok memnun kaldığı bu uygulama ile her sabah Hastaneye gelen yüzlerce kişiye bedava sıcak çorba ikram ediliyor.
Dileyen vatandaş ikram çeşmesinden akan çorba için katkı sunabilmektedir. Hastane idaresi kendi öz kaynakları ile çorba giderlerini karşıladıklarını ama isteyen vatandaşında katkı sağlaya bildiklerini bu vesile ile soğuk kış günlerinde bu uygulamanın gerekli olduğunu açıkladılar.
Çoğu zaman tahlil ve tetkikler için aç karın ile Hastaneye gelen vatandaşlarımız kanlarının alınmasından sonra bir bardak sıcak çorbanın kendileri için küçük bir kahvaltı yerine geçtiğini söyleyen Hastane Yetkilileri projeyi geliştireceklerini, daha farklı projelerle halka hizmet edeceklerini açıkladılar. Bu arada katkılarını sunan büyük Şehir Belediye Başkan Vekili Cuma Ali Atilla beye teşekkürlerini ve şükranlarını sunduklarını belirten Hastane idaresi vatandaşımızın çok daha iyi hizmetlere layık olduklarını söylediler.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin