Advert

2019 YILININ KARDEŞLiK VE ESENLiK GETiRMESiNi DiLERiM

2019 YILININ KARDEŞLiK VE ESENLiK GETiRMESiNi DiLERiM
Bu içerik 3113 kez okundu.
Ergani Belediye Başkanı Ramazan Kartalmış "Yeni yıla girerken düşünen varlık insanının en büyük dileği, her zaman tüm dünya genelinde sevgi, barış ve kardeşliğin ön plana çıkması olmuştur" diye belirtti.
Başkan Kartalmış,Yeni yıl, beklentilerin ve arzuların gerçekleşmesi umut edilen, gelecekle aramızdaki en güçlü bağdır. Her yeni yıl, umudun ve iyimserliğin egemen olduğu bir ortamı da beraberinde getirmektedir. Umutlarımız, beklentilerimiz ve ulaşmak için çaba gösterdiğimiz süreç insanların geleceğine ışık tutan bir süreçtir.Bizlere düşen biten yılda neler yapıldı, neler öğrenildi, kimler sevindi, kimler üzüldü, zaman nasıl geçti gibi her yıl karşı karşıya kaldığımız sorunlarla geçmişimize sünger çekmek yaşanmışları bir şekilde kaybetmek değildir. Yapılması gereken eğrisiyle, doğrusuyla yaşanan tecrübeleri geleceğimize ışık tutan bir kaynak olarak değerlendirmektir. Çünkü içimizi kıpırdatan aslında biten yıl değil, yeni başlayan yılın verdiği umuttur.
2019 'yılının Yaşamın her alanında çağdaş toplum anlayışına işlerlik kazandırmayı amaçlayan ülkemize insanların bir araya gelerek gülümseyebildiği, hayatın büyük bir cömertlikle uzattığı dallara umutla tutunduğu, dünya üzerindeki hırs ve ayrımcı düşüncelerin yok olduğu bir yaşam sunmasını diliyor, 2019 yılının Tüm insanlık coğrafyasına barış , kardeşlik ve esenlik getirmesini temenni ediyorum."
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin