Advert

AK Parti Yerel seçimlere start verdi

AK Parti Ergani Belediye Başkan Adayı Vahit Güvensen, sivil toplum kuruluşları ,esnaf ve gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Yerel seçimlere start verdi
Bu içerik 3608 kez okundu.
Güvensen, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi toplumun farklı kesimleri ile buluşuyor.
AK Parti Ergani belediye başkan adayı Vahit Güvensen, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. 
Beraberinde AK Parti Ergani ilçe Başkanı Mehmet Şükrü Sayan ile sivil toplum kuruluşlarına yürüteceği projeler konusunda bilgi verdi.
STK ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretini Ergani Ziraat Odası na gerçekleştiren Vahit Güvensen, Ergani Ziraat Odası Başkanı izzet Güzel ile bir araya geldi.
Ziyarette adaylığı hakkında bilgi veren Vahit Güvensen ile görüş alışverişinde bulundu. Ergani ile ilgili görüşlerini paylaşan Güvensen, nasip olması durumunda güçlü ve yeni bir Ergani için hazır olduklarını belirtti.
Vahit Güvensen, Ergani'nin coğrafi yapısı dikkate alınarak mevcut sorunların çözümünün yanı sıra güçlü yatırımların en kısa sürede şehire kazandırılması için hep birlikte çalışacaklarını kaydetti.
Ergani Ziraat Odası Başkanı izzet Güzel 'de Vahit Güvensen 'e ziyareti için teşekkürlerini iletti.
Ergani Ziraat Odası ziyaretinin ardından Ergani Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ni (ESO) ziyaret eden Vahit Güvensen, Ergani Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ESO) Başkanı Ağa Karaoğlan ile bir araya geldi.
Burada konuşan Güvensen, esnaf ve sanatkarların Ergani'nin ekonomisine güçlü bir şekilde katkı sağladığını, esnaf ve sanatkarların Ergani 'nin gelişmesinde ve büyümesinde önemli bir role sahip olduğunu ifade eti.
Esnaf ve sanatkarların beklentilerini ve taleplerini bildiklerini belirten Güvensen, nasip olması durumunda hayata geçirecekleri projelerle Ergani'yı hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.
Güzel ve Karaoğlan,'da ziyaretlerinden dolayı Güvensen'e teşekkürlerini iletti.
Güvensen, esnafı ziyaret etti
Esnaf ve gençlerle bir araya gelen Güvensen, 31 Mart'a kadar, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacaklarını vurguladı.
"Sayın Cumhurbaşkanımız, Bakanımız ve Milletvekillerimiz benim Ergani Belediye Başkanlığı için adaylığımı uygun gördüler. Ben de hem Cumhurbaşkanımızın, Bakanımız ve Milletvekillerimiz, AK Parti ilçe teşkilatımızın hem de ilçe halkımızın güvenine layık olmak için var gücümle çalışacağım." diyen
Vahit Güvensen, belediye başkanlığını sadece günü kurtarmak için değil, Ergani'yi geleceğe hazırlama vizyonuna talip olmak için istediklerini söyledi.
Güvensen, Ergani yi Türkiye'nin en iyi ilçeleri arasına getirmek için canla başla el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, "Özellikle istihdama ve yatımcılara yönelik iş adamlarımıza, girişimcilerimize yönelik iş geliştirme, çeşitlendirme ve geliştirdikleri projelerin desteklenmesini sağlayacağız. Şeffaf yönetim ve katılımcı belediyecilik anlayışını inşallah ilçemizde yerleştireceğiz." diye konuştu.
Ziyaretlerde AK Parti Ergani ilçe Başkanı Mehmet Şükrü Sayan da yer aldı.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin