Advert

Köylü Pazarın A‡atısı Onarıldı

Köylü Pazarın A‡atısı Onarıldı
Bu içerik 3543 kez okundu.
EKREM SENVAR
Ergani çarşı merkezinde bulunan eski adıyla yoğurt meydanı olarak bilinen köylü pazarının çatısı değiştirildi. 
Köylü pazarında köy ürünlerini satan vatandaşlar pazarın çatısı yaz ayında sıcaklık arttığından belediyeye şikayette bulundular. Şikayeti değerlendiren Ergani Belediye başkanlığı vatandaşların talebini yerine getirdi. Köylü pazarın çatısı  onarıldı.  
ilçedeki pazarcı esnafıyla sık sık bir araya gelerek sohbet eden ve talepleri dinleyen Ergani Belediye Başkanı Ramazan Kartalmış talimatı üzerine Köylü  Pazarı'nın çatı tadilatı yapıldı. Pazarcı esnafın en büyük sıkıntılarından biri olan pazaryeri çatısı yaz ayında sıcaklık verdiği şikayeti üzerine Ergani Belediyesi harekete geçti.   Yaz ayında sıcaklık veren çatı onarıldı.
Esnafın daha rahat bir ortamda çalışabilmesi ve ilçe halkının rahat bir pazar alışverişi yapabilmeleri için gerekli bakım ve onarım çalışmalarının gerçekleştirildiğini ifade eden Ergani Belediye Başkanı Ramazan Kartalmış, esnafı önemsediklerinin altını çizdi. Başkan Kartalmış, "Esnafımızın düzen ve nizam içerisinde olması, pazarlarımızın sağlıklı ve yaşanılabilir olması Ergani'de  yaşayan insanlarımıza sağlıklı hizmet verebilmesi noktasında pazarcı esnafımızla sürekli istişare halinde bulunuyoruz. Biz hep birlikte bu ilçe için üretelim istiyoruz. Bizim için esas olan ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın memnuniyetidir. inşallah hep birlikte çalışarak Ergani ilçemizi her bakımdan  örnek olacak bir kent haline getireceğiz" açıklamasında bulundu.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin