Advert

Gübre ve mazot desteği icmalleri askıya çıktı

Gübre ve mazot desteği icmalleri askıya çıktı
Bu içerik 3146 kez okundu.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Tarımsal Desteklemeler ile ilgili açıklama yapan Ergani ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Çiçek, çiftçilerin mazot ve gübre desteği askı icmallerinin kontrol edilmesini istedi.
Ergani’deki çiftçilerin mazot ve gübre desteği askı icmalleri listesinin ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde ve mahalle muhtarlıklarında askıya çıkarıldığını söyleyen ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Çiçek, çiftçilerin mağduriyet yaşamamaları için mutlaka askı icmallerinin kontrol edilmesi gerektiğini vurguladı.
ilçe Müdürlüğü ve muhtarlıklarda askıda bulunan icmallerin çiftçiler tarafından kontrol edilmesi gerektiğine değinen Çiçek, çiftçilerin eksikleri olduğu takdirde ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne başvurmalarını istedi.
Çiçek "Çiftçilerimiz tarafından 2018 yılına ait Mazot Gübre Desteği icmalleri muhtarlıklarda askıya çıktı ve 28 Ocak - 01 Şubat 2018 tarihine kadar askıda kalacaktır. Bu süre içerisinde askıya itirazı olan çiftçilerin ilçe Müdürlüğüne bizzat başvurması gerekmektedir’’ dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Yaz bitti Ergani'de anız yangınları bir bitmedi!
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin
Diyarbakırlı vekil: İdam geri gelsin