Advert

Vali Toprak Erganiç™de

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Erganiç™de bir dizi incelemelerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde roketatarlı saldırıya uğrayan bölge trafik istasyonunda incelemelerde bulunan Vali Toprak, buradan Gaziantepç™teki bombalı saldırıda yaşamını yitiren Davut Az

Vali Toprak Erganiç™de
Bu içerik 3339 kez okundu.

 

ilçe Emniyet Müdürlüğündeki mobese istasyonunda da incelemelerde bulunan Vali Toprak daha sonra hükümet konağına geçerek restorasyonu yapılan Tapu ve Kadastro Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.

            Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, ilçede gerçekleştirdiği incelemelerin ardından Kaymakam Erdinç Yılmaz’ın makamına geçti. Burada gündemdeki konuları değerlendiren Vali Toprak, Ergani Bölge Trafik istasyonuna yapılan saldırıya atıfta bulunarak, terörün hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını ifade etti. Yapılan saldırıda hiçbir güvenlik görevlisinin canına zarar gelmemesinin sevindirici olduğunu belirten Vali Toprak, “Kendi vatandaşına zulmeden bir davranış içerisine giren terör örgütü korku ile hâkimiyet kurarak kendi vatandaşına bile zarar verebilme noktasındadır. Bu anlamda Ergani ilçesinde yapılan bu saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyor. Emniyet mensubu arkadaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi. Gaziantep’te meydana gelen bombalı saldırıda hayatını kaybeden Erganili infaz Koruma Memuru Davut Azak’ın ailesine başsağlığı dileyen Vali Toprak, buradan çıkarılacak dersler olduğunu belirterek, “Terör ve terörizm yapısı itibariyle, zorbalığı zulmü ve her türlü tehlikeyi bir nokta gözetmeksizin herkese yayabiliyor. Dolaysıyla Gaziantep’te meydana gelen saldırı da bunun bir delili diye düşünüyorum. Hedef ne olursa olsun orada 5 yaşındaki günahsız sabiler bile can vermiştir. Terör ve teröre giden yol, işte bu gibi sonuçlar doğuruyor. Her bir insanın aklının başına alması, neyin arkasında ne kadar durulursa nelere yol açabileceğini bu olay açıkça göstermiştir” diye konuştu. Eğitim -öğretim yılının başlamasıyla birlikte yapılan boykot çağrılarına da tepki gösteren Vali Toprak, bu tür yaklaşımların insanlığa düşmanca bir tavır olduğunu belirterek, “Okula gitmeyen her bir çocuğunun yolunun dağa gitmek olduğunu, bunun sonucunun da herkesi üzecek bir netice doğuracağını göz ardı ediyorlar. Biz vatandaşlarımıza zulmedenlere devletimizin tüm gücüyle mücadele etmeye devam edeceğiz”  dedi. Ergani’de yürütülen yatırım çalışmalarını da değerlendiren Vali Mustafa Toprak, biz kendi çalışmalarımızı ilçe Kaymakamlığımız ve kamu kurumlarımızla birlikte, bir koordinasyon içerisinde, vatandaşlarımızın sosyal refahının artması, yaşam standartlarının artması noktasında bir uyum ve koordinasyon içerinde devam ettiriyoruz” diye konuştu. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır aracı Konya’da kaza yaptı: 4 ölü, 2 yaralı
Diyarbakır aracı Konya’da kaza yaptı: 4 ölü, 2 yaralı
Son seçim anketi: CHP, AK Parti ve DEM’de son durum!
Son seçim anketi: CHP, AK Parti ve DEM’de son durum!