Advert

KAR, ENGEL DEĞİL ...

Son 50 yıldaki en etkili kar yağışının yaşandığı kentte AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, zorlu iklim koşullarına aldırmadan esnaf ve vatandaş bulunmalarını sürdürdü. 5 Nisan Mahallesi'ne çıkarma yapan Başkan Beyoğlu, sokak ve caddeleri

KAR, ENGEL DEĞİL ...
Bu içerik 1551 kez okundu.

 

Son 50 yıldaki en etkili kar yağışının yaşandığı kentte AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, zorlu iklim koşullarına aldırmadan esnaf ve vatandaş bulunmalarını sürdürdü. 5 Nisan Mahallesi'ne çıkarma yapan Başkan Beyoğlu, sokak ve caddeleri gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

 

Her koşulda milletin emrinde olduklarını anlatan Beyoğlu,ev davetinde bulunan vatandaşlara, "Notlarımızı aldık. Allah nasip ederse sizlere büyük bir mutlulukla misafir olacağız. Her koşulda sizlerin hizmetkarıyız, emirlerinize amadeyiz " cevabını verdi.

 

Beyoğlu, mahallede bazı vatandaşların evlerine misafir olarak sorun ve taleplerini dinledi ,gerekli desteğin verileceğini kaydetti. Beyoğlu, kendisine yakın ilgi gösteren vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan selamlarını iletti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Ersun Yanal: Saha zemini rakibe yaradı
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi
Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yendi